FORGALMI REND VÁLTOZÁS!

Tisztelt Vendégünk!

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Bécsi Kapu tér felújítása miatt a Király utcába való behajtás a tér irányából nem lehetséges! A felújítás várhatóan az év végéig befejeződik. Ez idő alatt vendégeink a szállodát az Apáca utca felől tudják megközelíteni. Az ott található süllyedő kapu használata megegyezik a Bécsi Kapu téren találhatóéval. A szálloda mélygarázsa változatlanul vendégeink rendelkezésére áll.

A szálloda megközelítése: A behajtásra az Apáca utcán keresztül van lehetőség. Ehhez a Bástya utcán hajtson végig, majd a tér sarkánál a Teleki László utcára fordulva hajtson be az első utcába jobbra. Itt a süllyedő kapun keresztülhaladva haladjon tovább egyenesen. Az utca végén kanyarodjon balra, majd az Aranyhajó patikánál forduljon jobbra. Itt szintén jobbra tartva és a Király utcán haladva a hotel az utca jobb oldalán helyezkedik el.

Az útvonal térképen való megtekintéséhez kérem kattintson a kék jelölőkre, ezek segítségével képen is megtekintheti az útvonalat.

 

Nyomtatható tájékoztató letöltéséhez kérem kattintson ide.

Kérem, érdeklődjön telefonon recepciós kollégáinknál a behajtási és parkolási lehetőségekről!
Megértésüket köszönjük!

———————————————————————————————————————————————-

Szállodánk Győr történelmi óvárosának közlekedésmentes zónájában található. Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a Bécsi kapu téren süllyedő kapu működik, melyet jelenleg egy diszpécser szolgálat működtet. Kérjük Önöket, érkezéskor jelezzék a diszpécsernek, hogy a Hotel Capitulum vendégei. A hotel recepcióján átvehetik az elektronikus kulcsot és a behajtási engedélyt, amellyel szabadon be- illetve kihajthatnak a lezárt övezetben.

(A kulcs és a behajtási engedély, várakozásra ill. parkolásra NEM jogosít fel.)

A szállodánk őrzött mélygarázzsal rendelkezik, melynek költsége 2.700,-Ft/gépjármű/nap

További tájékozódás érdekében, kérjük nézze meg az alábbi Útbaigazító Leírás-unkat.